Gootsteen Ontstoppen
Rotterdam

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Rotterdam

Gootsteen Ontstoppen Rotterdam? Stroomt de gootsteen langzaam leeg? Of komt het water in de gootsteen omhoog tijdens het afpompen van de vaatwasser? Dan is er een flinke verstopping aan het ontstaan. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te verhelpen voordat de afvoer helemaal verstopt zit.
Vaak is het lastig om een gootsteenverstopping zelf te verhelpen. Dan heeft u niet het juiste gereedschap om de blokkade te verwijderen. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Rotterdam helpen u graag om dit probleem voor u op te lossen. Onze monteurs beschikken over de kennis en ervaring om elke verstopping snel en vakkundig te verhelpen.

Wilt u uw gootsteen laten ontstoppen door Ontstoppingsdienst Rotterdam? Neem dan gerust contact op via 010 321 05 57 voor een afspraak met één van onze vakmannen. Wij komen graag uw Gootsteen Ontstoppen Rotterdam!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Rotterdam Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsdienst Rotterdam

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

010 321 05 57

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Rotterdam. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Rotterdam.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Rotterdam en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Wilt u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen omdat de gootsteen verstopt is? Ontstoppingsbedrijf Rotterdam helpt u graag! Wij komen zo spoedig mogelijk langs om uw verstopping op te lossen.
Regio Rotterdam is ons werkgebied. Het maakt onze ontstoppers verder niet uit of u in Rotterdam zelf of buiten Rotterdam woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Bij een rioolverstopping kan Ontstoppingsbedrijf Rotterdam uw riool reinigen of inspecteren. Zo beoordelen wij de staat van uw riolering en weet u zeker dat u geen last meer heeft van die vervelende verstoppingen. De afvoerbuizen gaan hieronder ook langer mee.

Het maakt osn niet uit hoe erg de gootsteenverstopping is, Ontstoppingsbedrijf Rotterdam kan u helpen. Maak gerust een afspraak via 010 321 05 57. Wij staan voor u klaar!

Rotterdam Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Rotterdam

Jaren Ervaring

Loodgieters Rotterdam
Gootsteen Ontstopping Rotterdam

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Een gootsteenverstoppping ontstaat meestal na verlooop van tijd. Het begint doordat afval, vet, zeep- en etensresten in de afvoer terecht komen. Dit wordt hard als de afvoer niet gebruikt wordt.
Er ontstaat een kleine ophoping waar nog meer vet, olie, zeep- en etensresten zich aan hechten. De ophoping wordt hierdoor steeds groter totdat het water er niet goed meer langs kan stromen. Dit kan soms wel maanden duren voordat u pas begint u te merken dat de goosteen minder goed functioneert.

Zo’n verstopping is lastig zelf op te lossen doordat de blokkade er al maanden zit en ondertussen steeds groter en langer is geworden. Zo’n blokkade kan ook erg hard zijn. Dit moet dan echt losgemaakt worden van de binnenwand van de afvoer.

Een andere oorzaak van een gootsteenverstopping kan een verkeerde aanleg zijn. Als de keukenafvoer niet goed is aangesloten kan dit voor verstoppingen zorgen. Het is mogelijk dat er (onnodig) veel bochten zijn aangelegd waardoor de doorstroming van het water niet voldoende is en er ophopingen ontstaan.

Ook verouderde riolering is nog een mogelijke oorzaak van een gootsteenverstopping. Bij oudere huizen ziet Ontstoppingsbedrijf Rotterdam soms dat boomwortels door de gresbuizen zijn gegroeid of voor tegenschot hebben gezorgd. De wortels veroorzaken dan een ophoping wat leidt tot een verstopping.

Loopt uw gootsteen langzaam leeg? Of zit uw gootsteen verstopt? Geen zorgen. Onze ontstoppers helpen u graag. Maak gerust een afspraak met Ontstoppingsdienst Rotterdam door te bellen naar 010 321 05 57.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Wilt u zelf uw gootsteen ontstoppen? Of heeft u al een poging gedaan om de gootsteenverstopping te verhelpen? Dat is begrijpelijk, u wilt u er natuurlijk weer zo snel mogelijk gebruik van maken.
Helaas is het niet altijd een makkelijke klus, een verstopte gootsteen kan erg hardnekkig zijn omdat de verstopping zich soms diep in het riool bevindt. Het is daarom altijd belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Heeft u de sifon al nagekeken?

Heeft u de locatie van de verstopping achterhaald? Dan is het van belang te achterhalen waar de verstopping door is ontstaan. De meeste gootsteenverstoppingen ontstaan doordat etensresten en vet/olie in de afvoer een ophoping veroorzaken.

Veel mensen denken dat vloeibaar vet/olie weggespoeld wordt door het water maar dat is niet zo. Vetten en oliën stollen in de afvoer waardoor er een laag ontstaat waar etensresten aan vast kleven.

In sommige gevallen kunt u zelf uw verstopping verhelpen. Wilt u meer weten over deze methodes om de gootsteenverstopping op te lossen? Lees dan snel verder op deze pagina. Onze ontstoppers hebben de methodes speciaal voor u uitgelegd. Als het met deze methodes niet lukt, dan kunt u het beste een ontstoppingsbedrijf inschakelen.

Heeft u geen tijd om de gootsteen zelf te ontstoppen? Of bent u hier fysiek niet toe in staat? Maak dan gerust een afspraak via 010 321 05 57 met Ontstoppingsdienst Rotterdam.

Rotterdam Loodgieter
Gootsteen Verstopping Rotterdam
Rotterdam Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Rotterdam

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Wilt u de gootsteen ontstoppen met een plopper? Dat is te proberen voor blokkades die niet te diep in de afvoer zitten.
Helaas werkt het niet altijd voor een diep gelegen of hardnekkige verstopping. Dan kunt u niet voldoende zuigkracht creëren om de blokkade terug te halen in de gootsteen.

Het ontstoppen met een plopper gaat als volgt:

Voordat u begint moet de rubberen zuignap een tijdje onder de warme kraan gehouden worden om het rubber flexibel te maken zodat het goed aansluit. Zorg er ook voor dat er een laagje water in de gootsteen staat. Dit helpt om zuigkracht te creëren.

Vervolgens zet u de plopper op de afvoer. De rubberen zuignap moet de afvoer van de gootsteen volledig omsluiten, anders werkt het niet.

Om zoveel mogelijk zuigkracht te creëren duw je de steel van de plopper langzaam naar beneden en vervolgens trek je de steel weer omhoog. Veel kracht zetten met naar beneden drukken is niet goed, dan kun je de blokkade vaster duwen in de afvoer. Het gaat om de terugtrekkende beweging om de blokkade terug de gootsteen in te zuigen.

Voelt u dat de plopper vastgezogen zit met lostrekken? Dan weet u dat u zuigkracht aan het creëren bent om de blokkade omhoog te halen. Als het goed is ziet u vanzelf deeltjes van de blokkade omhoog komen. Dit kunt u dan met de hand verwijderen.

Ziet u na herhaaldelijk gebruik van de plopper geen deeltjes van de blokkade? Dan heeft de plopper geen effect. U kunt nog een andere ontstoppingsmethode proberen, maar wellicht is het slim om gelijk een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Dan weet u zeker dat het goed en snel verholpen wordt.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

U kunt uw verstopte gootsteen verhelpen met soda doordat het een middel is dat een ontvettende en reinigende werking heeft. Dat maakt het erg geschikt voor verstoppingen van vet, olie, etensresten en ander vuil.
Het voordeel van soda is dat het ook geen schade kan aanrichten aan de afvoer, uzelf, of het milieu. Dit in tegenstelling tot de chemische ontstoppingsmiddelen die blijvende schade aanrichten en ervoor zorgen dat de afvoerbuizen minder lang mee gaan.

De gootsteenverstopping verhelpen met soda gaat als volgt:

Vul een glas of kop met soda en giet dit in de afvoer van de gootsteen. Voor een nog sterker effect kunt u ook een glas of kop azijn in de afvoer doen . Ook azijn heeft een reinigende en ontvettende werking.

Laat de soda en azijn een aantal uren of bijvoorbeeld een nacht inwerken. Na deze periode kunt u een emmer met warm water vullen en dit door de gootsteen gieten. Hopelijk kunt u de verstopping wegspoelen doordat de blokkade losgemaakt is door de soda en azijn.

Gelukt? Spoel de gootsteen goed door met heet water.

Niet gelukt? Dan kunt u een andere ontstoppingsmethodes proberen die wij beschreven hebben. Anders is het wellicht verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Rotterdam Wc Verstopt
Rotterdam Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Rotterdam Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Rotterdam

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Wilt u uw goosteen verstopping verhelpen met een veer? Dan is het aan te raden om voorzichtig te werk te gaan. De kans op schade aan de afvoer is zeer aanwezig.
Een ontstoppingsveer is een effectieve ontstoppingsmethode voor blokkades die losgemaakt moeten worden van de binnenwand van de afvoer. Deze methode is geschikt voor de hardnekkige verstoppingen.

Het nadeel van deze methode is echter dat de kans aanwezig is dat u vast komt te zitten met de veer en/of schade aanricht aan de afvoer. De stalen veer kan een lekkage veroorzaken of ervoor zorgen dat een deel van de afvoer vervangen moeten worden.

Een gootsteenverstopping verhelpen met een veer gaat als volgt:

Verwijder de afvoerstop en/of het gootsteen zeefje. Duw de kop van de ontstoppingsveer in de afvoer van de verstopte gootsteen. Er zullen bochten zijn waar u langsheen kunt duwen door te draaien en te spelen met de veer. Dit dient u op gevoel te doen.

Denkt u dat u de verstopping heeft bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken van de binnenwand van de afvoer door voorzichtig te draaien, duwen en trekken aan de veer. Controleer ondertussen of het water goed wegstroomt door de kraan te laten lopen.

Niet gelukt? Dan zit de blokkade waarschijnlijk te diep in de afvoer om te verhelpen met een simpele veer van de bouwmarkt. Dan is een professionele veermachine nodig die eenvoudig uw hele afvoer en het riool kan ontstoppen. Ontstoppingsbedrijf Rotterdam helpt u graag!

Hebben de beschreven ontstoppingsmethodes niet geholpen? Dan is het slim om een ervaren vakman in te schakelen die uw gootsteenverstopping komt ontstoppen en/of reinigen. Neem gerust contact op via 010 321 05 57 met Ontstoppingsdienst Rotterdam.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Wij ervaren tijdens onze ontstoppingswerkzaamheden dat veel mensen gebruik maken van chemische ontstoppingsmiddelen. Dan zijn er verschillende middelen gebruikt en nog steeds zit de gootsteen verstopt.

Ondanks dat het middel niet werkt, hebben de chemicaliën zo’n krachtige bijtende werking dat de afvoerbuizen wél aangetast worden. Het is ook gevaarlijk in contact met uw huid (chemische verbranding), en de vrijkomende dampen zijn schadelijk voor uw luchtwegen.

Ook wordt het hoofdriool vervuild u door het gebruik van deze chemische middelen. In Nederland zouden we dit zoveel mogelijk moeten voorkomen. De afbraak van al die chemicaliën is niet goed voor de waterzuivering en het milieu.

Verstopping Gootsteen Rotterdam
Ontstoppen Gootsteen Rotterdam
Verstopping Riool Rotterdam
Loodgieter Rotterdam

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Wilt u verstoppingen in de gootsteen voorkomen? Dan is het belangrijk om verantwoord om te gaan met afvoer van de gootsteen.
Dit wil zeggen dat u zo min mogelijk door de afvoer spoelt wat daar beter niet doorheen gespoeld kunnen worden. Denk hierbij aan vetten, oliën, etensresten, etc. Voorkomen is beter dan genezen, toch? Zo denken wij van Ontstoppingsdienst Rotterdam er ook over.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam raadt u aan om borden en pannen goed leeg te schrapen voordat u begint met afwassen. Daarnaast kun u eens in de zoveel tijd een kopje soda en azijn in de gootsteen doen om de afvoer te reinigen en te ontvetten.

Daarbij raden wij u aan om de gootsteen regelmatig door te spoelen met heet water. Dit kunt u doen door de gootsteen te vullen en vervolgens de stop eruit te halen. Zo kunt u resten wegspoelen die in de afvoer zijn achtergebleven.

Om zeker te weten dat u geen verstopping heeft, kunt u eens in de zoveel tijd een reiniging uit laten voeren. Dan heeft u ook geen vieze rioollucht in huis en de afvoerbuizen gaan hierdoor ook langer mee. Dit bespaart u op de lange termijn dure vervangingskosten.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Lukt het gootsteen ontstoppen niet? En bent u daarom op zoek naar een ervaren ontstopper? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Rotterdam!
Voor spoedklussen kunt u op ieder moment van de dag contact opnemen. Ontstoppingsbedrijf Rotterdam is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

U ontvangt op locatie altijd eerst een prijsopgave met de werkzaamheden en hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten. Wij starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent. In de meeste gevallen zijn wij met 30 minuten al klaar.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. Daarnaast maakt het niet uit waar in Rotterdam of omgeving u woont, wij rekenen geen voorrijkosten.

Wilt u de zekerheid hebben dat de gootsteenverstopping goed wordt opgelost? maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsdienst Rotterdam via 010 321 05 57.

Rotterdam Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Rotterdam Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Rotterdam
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Rotterdam rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 010 321 05 57

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Rotterdam

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Rotterdam

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Rotterdam!

Afvoer Ontstoppen Rotterdam

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Rotterdam

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Rotterdam

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Rotterdam

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Rotterdam

Ontstoppingsdienst Rotterdam heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn namelijk al vanaf 1992 vrijwel elke dag druk met het blij maken van particulieren en bedrijven door het verhelpen van verstoppingen.

Naast het verhelpen van een verstopping kan Ontstoppingsdienst Rotterdam u ook helpen met een rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of reparatie. Wij weten door ons werk als ontstoppingbedrijf ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Rotterdam via 010 321 05 57.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Rotterdam te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar! Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 010 321 05 57.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen.

U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 010 321 05 57.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 010 321 05 57.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
Ja, deze krijgt u via de mail.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 010 321 05 57.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 010 321 05 57 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Rotterdam uit?
Ontstoppingsdienst Rotterdam is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Waar u ook woont in Rotterdam of omgeving, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!