Ontstoppen Rotterdam

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Rotterdam

Ontstoppen Rotterdam? Was u rustig aan het afwassen en spoelde het water uit de gootsteen ineens niet meer weg? Of komt het water in gootsteen omhoog tijdens het afpompen van de vaatwasser? Dan is het fijn als er zo snel mogelijk iemand langs kan komen. U wilt natuurlijk niet met een berg afwas komen te zitten.

Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen elke verstopping verhelpen. Wij zijn dagelijks druk met wc ontstoppen, doucheputjes ontstoppen, verstopte wastafels, etc.. In principe ontstoppen wij alles wat op het riool zit aangesloten. Wij kunnen dus ook de afvoer van de regenpijp ontstoppen of een put in de tuin.

Onze ontstoppers maken gebruik van professionele ontstoppingsmachines waarmee wij elke verstopping vakkundig en goed kan worden opgelost.

Heeft u een verstopping? En bent u hiervoor op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppen Rotterdam via 010 321 05 57!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Rotterdam

Services

Ontstoppingsdienst Rotterdam

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

010 321 05 57

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Rotterdam. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Rotterdam.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Rotterdam en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam is meer dan alleen een ontstoppingsbedrijf. Wij kunnen u ook helpen met tal van andere werkzaamheden.
Zo kunnen wij met een krachtige hogedruk machine uw riool reinigen. Zo weet u zeker dat u geen last meer heeft van verstoppingen of een rioollucht.

Wij kunnen u daarnaast helpen bij een leidingbreuk, rioolverzakking, of de aanleg van nieuwe riolering. Het maakt niet uit wat voor afvoer- of rioolprobleem u heeft, onze loodgieters komen zo snel mogelijk bij u langs om u te helpen.

Een verstopping verhelpen is niet altijd makkelijk. Vaak is de blokkade simpelweg te hardnekkig om zelf te verhelpen. Dan heeft u professionelere ontstoppingsapparatuur nodig. Ontstoppingsbedrijf Rotterdam beschikt over deze machines en wilt u hier graag bij helpen!

Onze veermachine kan eenvoudig de hele afvoer en het riool ontstoppen. Daarnaast beschikken wij over een machine die met hoge druk de binnenwanden kan schoonspuiten. Zo weet u zeker dat u geen last meer heeft van verstoppingen of een rioollucht.

Wij beschikken over een rioolcamera voor de klussen waarbij het nodig is om de afvoeren en het riool van binnen te inspecteren. Zo kunnen wij de staat van de afvoerbuizen en riolering beoordelen en de precieze locatie van elk probleem opsporen en verhelpen.

Rotterdam en de nabije omgeving is het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Rotterdam. Het maakt echt niet uit als u buiten Rotterdam woont, wij hanteren geen voorrijkosten en komen u zo snel mogelijk helpen!

Heeft u last van een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- / rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Rotterdam staat voor u klaar! Bel voor een afspraak via 010 321 05 57.

Rotterdam Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Rotterdam

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Rotterdam
Afvoer Ontstoppen Rotterdam

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

U kunt een verstopping op verschillende manieren herkennen. Toch is dit niet altijd even makkelijk om het verschil te merken omdat een verstopping meestal ontstaat in de loop der tijd. Daarnaast is het een feit dat geen één verstopping hetzelfde is, elke blokkade is anders.

U kunt een verstopping herkennen aan water dat slecht doorloopt of water dat blijft staan in de goosteen, wastafel, wc, douche, bad of elektrische apparaten zoals vaatwasser en wasmachine.

Het water kan ook omhoog komen in bepaalde afvoeren met bepaalde acties. Denk bijvoorbeeld aan water dat omhoog komt in de gootsteen tijdens het afpompen van de vaatwasser. Of water dat in de douche omhoog komt bij het doorspoelen van de wc. In dat geval heeft u zeker ergens een flinke blokkade zitten. 

Dan is het nog mogelijk dat de verstopping gepaard gaat met een nare rioollucht in huis of een borrelend geluid uit de afvoer. Ook dit zijn signalen van een (beginnende) verstopping in één of meerdere afvoeren.

Herkent u één van deze voorbeelden? Onderneem dan snel actie voordat de verstopping zo erg is dat u geen gebruik meer kunt maken van de afvoer. Is de afvoer al helemaal verstopt? Neem dan gerust contact op met onze ontstoppingsdienst.

Verstoppingen zijn vaak lastig om zelf op te lossen omdat veel verstoppingen zich diep in het riool bevinden. Dan zijn professionele machines nodig om het probleem te verhelpen. De ontstoppers van Ontstoppingsbedrijf Rotterdam helpen u graag. Bel voor een afspraak via 010 321 05 57.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Het ontstaan van een verstopping is vrij simpel. Het begint vaak met vet, olie en etensresten die door de afvoer gespoeld worden. Vet en olie stolt in de afvoer waarna etensresten en ander vuil eraan vast kan blijven kleven. Zo ontstaat er een eerste ophoping.
Deze ophoping wordt steeds groter doordat nog meer vet, olie, etensresten en ander vuil achter de ophoping blijft kleven. Op een gegeven moment is de ophoping zo groot dat het een blokkade vormt waar het water vrijwel niet meer langsheen kan stromen.

Dit proces kan soms maanden duren. Tegen de tijd dat u het merkt is de verstopping vaak al zo groot en hard dat het bijna niet zelf op te lossen is. Dan zijn professionele ontstoppingsmachines nodig die de blokkade los kan breken van de binnenwanden.

Wij komen ook wel eens bij klussen waar boomwortels de oorzaak zijn van het ontstaan van een verstopping. Dit zien wij vooral bij oudere riolering van gresbuizen. Hier kunnen boomwortels makkelijk doorheen groeien en een blokkade veroorzaken.

Daarnaast is het mogelijk dat de boomwortels tegen de riolering aan groeien waardoor de riolering met tegenschot komt te liggen. Dit zorgt ervoor dat de doorstroming van het water niet goed meer is waardoor er ophopingen ontstaan.

De doorstroming van water kan ook belemmerd worden doordat de afvoer of de riolering verzakt is of verkeerd is aangelegd. Het is mogelijk dat twee buizen niet goed op elkaar aansluiten of dat er te veel onnodige bochten zijn gelegd waardoor er ophopingen ontstaan.

Wilt u Ontstoppingsdienst Rotterdam inschakelen om een verstopping te verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan contact op voor een afspraak via 010 321 05 57!

Rotterdam Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Rotterdam
Rotterdam Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Rotterdam

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Sommige mensen willen zelf hun afvoer of wc ontstoppen. Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Echter is dit in veel gevallen wel een gemakkelijke klus.

Om een verstopping zelf te verhelpen is het ten eerste belangrijk om te bepalen waar de verstopping zit en wat de oorzaak is. Is de verstopping plotseling ontstaan of is de afvoer steeds slechter gaan functioneren in de loop der tijd?

In het laatste geval heeft u waarschijnlijk te maken met een rioolverstopping van vetten, oliën, etensresten, haren, etc.. Dit is vaak lastig om zelf te verhelpen. De verstopping zit dan zo diep dat u er niet bij kunt of te weinig druk uit kunt oefenen op de blokkade.

Bij een plotselinge verstopping kan het zijn dat u bijvoorbeeld te veel wc papier heeft doorgespoeld, of dat er iets in de afvoer is gevallen wat een blokkade veroorzaakt. Dergelijke verstoppingen zitten vaak in het begin van de afvoer. Het ontstoppen hiervan is een stuk eenvoudiger.

Er zijn verschillende methodes die u kunt toepassen om de blokkade te verwijderen. Deze worden op deze beschreven. Heeft u liever dat een ervaren vakman er naar komt kijken? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Rotterdam op 010 321 05 57.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Bent u op zoek naar manieren om een riool te ontstoppen? Lees dan gauw verder!

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in dit vak. Speciaal voor u hebben zij op deze pagina een aantal ontstoppingsmethodes beschreven. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u deze klus uitbesteden aan een professional? Dat begrijpen wij goed. In dat geval kunt u contact opnemen met Ontstoppingsdienst Rotterdam op 010 321 05 57.

Rotterdam Ontstoppingdienst
Rotterdam Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Rotterdam
Wc Ontstoppingsdienst Rotterdam

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Eén van de meest bekende methodes om een wc te ontstoppen is de ouderwetse plopper.

Deze methode is in veel gevallen erg effectief voor simpele verstoppingen. Denk hierbij aan een prop wc papier die vastzit in de zwanenhals van het toilet. Voor dieper gelegen of hardnekkige verstoppingen werkt de plopper helaas niet altijd.

Hieronder hebben wij voor u beschreven hoe de plopper het best gebruikt kan worden. Hopelijk kunt u met deze tips uw verstopping verhelpen. Pak als eerst de plopper. Maak de rubberen zuignap van de plopper flexibel door het rubber onder de warme kraan te houden.

Zet de plopper vervolgens in de afvoer van de wc en zorg dat de zuignap de afvoer goed afsluit. Dit is essentieel om de plopper effectief te gebruiken. Druk de plopper daarna rustig naar beneden. Trek de plopper omhoog naar de oorspronkelijke positie. Zo creëert u zuigkracht.

Heeft u de verstopping succesvol kunnen verhelpen met de plopper? Dan adviseren wij u om een emmer te vullen met warm water en wat afwasmiddel en de emmer leeg te gieten in de wc. Zo kunt u de laatste resten van de blokkade los spoelen van de binnenwand van de afvoer.

Let wel goed op! Te hard duwen kan ervoor zorgen dat de verstopping vaster geduwd wordt in de afvoer. Dit maakt de verstopping nog hardnekkiger dan hij al is. Zorg daarom altijd dat u voorzichtig te werk gaat.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

De afvoer ontstoppen met soda (ook wel zuiveringszout) en azijn is ook een optie wat u kunt proberen om de verstopping te verhelpen.
Deze methode kost weinig geld en hiermee kunt u ook geen schade aanrichten aan de afvoer. Wij leggen u graag uit hoe u dit kunt doen.

Pak een emmer of bak en vul de bodem met wat zuiveringszout (baking soda). Voor een sterker effect voegt u hier wat azijn aan toe. Meng dit goed door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met warm water en roer het mengsel nog een goed door elkaar.

De emmer of bak kan nu leeg gegooid worden in de verstopte afvoer. Hierbij raden we u aan om de bak of emmer zo hoog mogelijk boven de verstopte afvoer te houden. Zo kunt u meer druk creëren op de verstopping in de afvoer.

Rotterdam Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Rotterdam
Rotterdam Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Rotterdam Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Het is mogelijk om verstoppingen te verhelpen met een ontstoppingsveer. U kunt deze veer goed gebruiken op het moment dat de verstopping is ontstoppen door een prop restafval.

Wij raden u aan om voorzichtig te werk te gaan als u aan de slag gaat met een ontstoppingsveer. De stalen veer kan namelijk eenvoudig schade aanrichten aan uw riool en afvoer.

Hoe dit werkt? Stop het uiteinde van de veer in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht. U kunt langs bochten manouvreren door voorzichtig te draaien en duwen met de veer.

Denkt u dat u de verstopping heeft bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken door de veer te duwen, trekken en draaien.

Giet een emmer water leeg in de afvoer om te controleren of het gelukt is. Stroomt het water goed door? Dan is uw rioolverstopping verholpen.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

De verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger is een methode die u kunt toepassen voor verstoppingen waarbij het water nog enigszins doorstroomt.
Bij deze methode komt namelijk veel kracht kijken door de hogedrukmachine. Als er dan niet voldoende doorstroming is, dan komt al het water weer naar boven gespoten met het risico op waterschade.

Hoe dit werkt? Steek de kop van de hogedrukreiniger zover mogelijk in de afvoer. Spuit vervolgens een aantal seconden om te controleren of er voldoende doorstroming is. Als dit het geval is, dan kunt u een aantal minuten blijven spuiten.

Is het niet gelukt de verstopping te verhelpen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Rotterdam via 010 321 05 57. Wij verhelpen graag uw verstopping!

Riool Ontstoppingsbedrijf Rotterdam
Rotterdam Ontstoppingbedrijf
Rotterdam Riool Verstopt
Rotterdam Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Wij raden het gebruik van chemische ontstoppers af! Deze middelen bevatten namelijk meerdere chemicaliën die uw afvoer of riool aantasten door de bijtende werking.
Daarnaast kunt u een chemische verbranding krijgen als u het middel te lang op uw huid heeft en ook zijn de vrijkomende dampen schadelijk voor uw luchtwegen.

Al die chemicaliën komen uiteindelijk in het rioolwater terecht. Dit soort vervuiling is niet goed voor het milieu en de waterzuivering.

Bovendien hebben veel ontstoppingsmiddelen helemaal geen effect op hardnekkige verstoppingen. Wij komen dagelijks bij verstoppingen die al geprobeerd zijn op te lossen met meerdere soorten middelen. Allemaal zonder het gewenste resultaat.

Heeft u een verstopping? En bent u daarvoor op zoek naar een specialistische ontstopper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 321 05 57.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Zit uw riool of afvoer verstopt? Of wilt u uw riool laten vervangen? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsdienst Rotterdam hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.

Wij zijn werkzaam in Rotterdam en wijde omstreken. Eerlijkheid en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool.

Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsdienst Rotterdam 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereiken.

Wilt u de hulp van een ervaren vakman van Ontstoppingsbedrijf Rotterdam? Neem gerust contact op via 010 321 05 57. Wij komen zo snel mogelijk langs!

Rotterdam Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Rotterdam

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Rotterdam
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Rotterdam rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 010 321 05 57

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Rotterdam

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Rotterdam

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Rotterdam!

Afvoer Ontstoppen Rotterdam

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Rotterdam

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Rotterdam

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Rotterdam

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Rotterdam

Ontstoppingsdienst Rotterdam heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn namelijk al vanaf 1992 vrijwel elke dag druk met het blij maken van particulieren en bedrijven door het verhelpen van verstoppingen.

Naast het verhelpen van een verstopping kan Ontstoppingsdienst Rotterdam u ook helpen met een rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of reparatie. Wij weten door ons werk als ontstoppingbedrijf ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Rotterdam via 010 321 05 57.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Rotterdam te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar! Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 010 321 05 57.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen.

U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 010 321 05 57.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 010 321 05 57.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
Ja, deze krijgt u via de mail.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 010 321 05 57.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 010 321 05 57 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Rotterdam uit?
Ontstoppingsdienst Rotterdam is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Waar u ook woont in Rotterdam of omgeving, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!